Konopí je, bylo a bude prekurzor! JUDr. Pavel Rychetský, JUDr. Pavel Zeman, JUDr. Pavel Šámal. Vedoucí kolektivu: JUDr. Milada Šámalová

Mezi Palachem a Zajícem 1969 – 2019

Jsou za výrobu a držení konopí od 1.1.2010 kriminalizovaní členové asociace Cannabis is The Cure,z.s. Tomáš Houfek, Miroslav a Jana Kočířovi, Marek Rybář, Miloslav Tetour, Slavomil Boudný, František Slavík, Ivan Chalaš, Dušan a Radomíra Dvořákovi svéprávní?

Tvrdí totiž, že konopí není prekurzor a zločiny soudců a státních zástupců mají být vyšetřeny a doložená zabití a zmrzačení předána kárným/trestným senátům, ale veřejnoprávní media tuto lež v rozsudcích, bez které by výše uvedené nemohli odsoudit, schvalují, akademičtí manekýni a rektoři univerzit pak dávají důvodně podezřelým zločincům jako je Pavel Rychetský nejvýznamnější ceny univerzit, aby vypadali hogo fogo, přestože jim čouhá sláma z bot a státní zastupitelství to kryje od roku 2010!

Poslední odmítavé rozhodnutí šetřit zločinecký kartel a korupci od olomouckého krajského státního zastupitelství mezi Palachem a Zajícem v roce 2019.

Poslední odmítavé rozhodnutí šetřit zločinecký kartel a korupci od olomouckého vrchního  státního zastupitelství mezi Palachem a Zajícem v roce 2019.

VSZ V Olomouci Dne 17.1.2019 1 VZN 741 2018 24, Zločiny A Podvody šetřit Nebudeme