Omluva asociace k řízení o udělení milosti

Dne 29.1.2024 jsme podali za 5 rapotických konopných vězňů žádost o milost, která byla prezidentem zamítnuta dne 2.4.2024. Dne 1.5.2024 podala asociace Cannabis is The Cure,z.s. stížnost kancléři na KPR za netransparentnost a absenci pravidel řízení o milostech a také mj. za nepravdivé tvrzení, že ve věci pana ZS a jeho spisu o udělení milosti KPR 960/2024, KPR uvedla nepravdivé údaje, že si od soudu před rozhodnutím opatřila spis, což odporovalo informacím na InfoSoud. U ostatních konopných vězňů rozhodla KPR a prezident bez znalosti trestních spisů s odůvodněním, že byly soudem již zapůjčeny …… Ve věci stížnosti na znalost spisu pana ZS před rozhodnutím o milosti, jsme se oddělení milostí KPR a kancléři dne 6.7.2024 omluvili. Viz omluva.

Dokument
Cannabis War Is Over!

Zastavme nesmyslnou konopnou válku proti občanům, rozumu a přírodě. Připravujeme dokument o nelehké situaci lidí léčících se pomocí konopí v ČR.


Manifest
Cannabis War Is Over!

Členové výzkumu Konopí je lék, členové iniciativy CANNABIS WAR IS OVER a členové asociace Cannabis is The Cure, z.s. zveřejnili dne 21. 3. 2018 k 10. výročí uvedení výzkumu Konopí je lék na ostravské konferenci KONOPEX 2018 manifest CANNABIS WAR IS OVER! If You want it.

Do současné doby získala kampaň desítky podporovatelů včetně zahraničních. Konečným cílem kampaně je zastavit nesmyslnou konopnou válku proti občanům, rozumu a přírodě.

Své podpisy pod manifest můžete připojit on-line pomocí odkazu níže:.

Připojte se a podpořte manifest