Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Hlavní líčení dne 3.9.2019 na Okresním soudu v Prostějově ve věci zločinu výroby konopí jako léku Dušanem Dvořákem

20. 7. 2019 od 8:00 do 17:00

Hlavní líčení desátého obvinění, desáté exekuce a desátého ročníku konopného justičního slalomu zločinů Mgr. Dušana Dvořáka proběhne dne 3.9.2019 u Okresního soudu v Prostějově.

Os V Prostějově 19.6.2019 Hl. Líčení Za úrodu 2018 Proběhne Dne 3.9.2019 Soudkyně JUDr. Adéla Pluskalová

 

Soudkyní je Mgr. Adéla Pluskalová, která dala dne 18.8.2009 první realizovaný příkaz (a řadu dalších příkazů) k domovním prohlídkám ospělovské výzkumnické farmy – sídla zřizovatelů Edukativní konopné kliniky – , rozhodla opakovaně o propadnutí majetku výzkumu Konopí je lék a potrestala Mgr. Dušana Dvořáka za výrobu konopí jako léku s podmínkou na tři roky vězení do 22.5.2012

Veřejnou žalobu zastupuje státní zástupce Mgr. Miroslav Miklenda, který poslední tři roky zastupuje v  trestních řízeních Okresní státní zastupitelství v Prostějově a tvrdí, že konopí plné semen do 1% THC je marihuana, že policie nemusí konopí zvážit, aby vyvodila trestnost skutku a nadlimitní obsah THC, že soudci nemusí položit předběžné otázky Soudnímu dvoru a nemusí se vyjadřovat ke zločinům spáchaných na členech výzkumu Konopí je lék, na Mgr. Dušanu Dvořákovi a jeho rodině a členech asociace Cannabis is The Cure,z.s.

 

Podrobnosti

Datum:
20. 7. 2019
Čas:
8:00 do 17:00
Štítky Akce:

Dokument
Cannabis War Is Over!

Zastavme nesmyslnou konopnou válku proti občanům, rozumu a přírodě. Připravujeme dokument o nelehké situaci lidí léčících se pomocí konopí v ČR.


Manifest
Cannabis War Is Over!

Členové výzkumu Konopí je lék, členové iniciativy CANNABIS WAR IS OVER a členové asociace Cannabis is The Cure, z.s. zveřejnili dne 21. 3. 2018 k 10. výročí uvedení výzkumu Konopí je lék na ostravské konferenci KONOPEX 2018 manifest CANNABIS WAR IS OVER! If You want it.

Do současné doby získala kampaň desítky podporovatelů včetně zahraničních. Konečným cílem kampaně je zastavit nesmyslnou konopnou válku proti občanům, rozumu a přírodě.

Své podpisy pod manifest můžete připojit on-line pomocí odkazu níže:.

Připojte se a podpořte manifest